Cliënten zeggen:

De totaal andere benadering, grotendeels vanuit onderbewustzijn, heeft me elke sessie ‘iets’ opgeleverd en me dichter bij mezelf en in mijn kracht gebracht.

Vanuit onderbewustzijn tot inzicht en aanpak komen die ik tevoren niet had kunnen bedenken. Heel apart hoe het werkt, maar het werkt!

Linda, HSP en burn-out coaching en therapie.

Ik ben technisch opgeleid, misschien heeft dat er iets me te maken, ik ben een vrij nuchter iemand. En dingen die niet zo tastbaar zijn, daar moet ik wel even aan wennen. Dan moet ik eerst maar eens even zien of dat werkt en klopt. Ik was nieuwsgierig en kritisch maar gaandeweg merkte ik dat dingen houtsneden en oefeningen werken. Dat dat een dimensie is waar ik me nooit zo in verdiept heb maar die er wel degelijk is. Dat heb ik ervaren en dat was bijzonder.
Voorheen merkte ik dingen al op, maar ik had er weinig achting voor. Ik snap het nu.

Wat me ook geholpen heeft is dat ik door die sessies erachter ben gekomen hoe het zit met mijn aard en mijn IQ. Dat ik me dus voor niemand hoeft te schamen of wat dan ook. Dus ik ben niet meer, maar zeker ook niet minder, dat helpt ook.

Henk, HSP en stress coaching en therapie.

Ik vind Margo een zeer kundige coach. Vanuit verschillende invalshoeken heeft ze mij begeleid wat voor mijn persoonlijke ontwikkeling veel heeft opgeleverd. Vooral dit aspect heeft ervoor gezorgd dat ik in de begeleiding verrast werd. Als psycholoog/orthopedagoog, bekend met een aantal coaching technieken heeft dit ervoor gezorgd dat ik zelf buiten mijn eigen kaders kon stappen (letterlijk).

Ik heb het gevoel gehad dat Margo en ik echt samen hebben gewerkt aan mijn ontwikkeling. Mijn beoordeling is dus zeer positief.

Annette, HSP en stress coaching en therapie.

Blij dat ik nu weet hoe ik mezelf in de ‘uit-stand’ kan krijgen, weet hoe ik kan ontspannen. Uit mijn hoofd en in mijn lijf.

De spirituele aanpak van Margo vind ik bijzonder. Zij voelt je feilloos aan.

Monique, HSP en burn-out coaching en therapie.

Er is veel meer rust gekomen in mij. Ik heb veeeeeel minder spanning in mijn lichaam, kan dingen makkelijker loslaten, heb veel minder te maken met mijn perfectionisme, kan beter voor mezelf opkomen en kan beter voor mezelf zorgen. Erg prettig!!

Janneke, HSP en burn-out coaching en therapie

Open en inspirerend. Ik had het gevoel dat ik alles tegen je kon vertellen, zonder beoordeelt te worden. Ook heb je me veel nieuwe inzichten (eye-openers) gegeven. Bijvoorbeeld op basis van mijn profiel en wat voor beroepen daarbij passen. Je dwingt om verder te denken dan mijn huidige kaders.

Joris, HSP en burn-out coaching

Het gaf me vertrouwen dat ik het mag doen op mijn manier.

Marina, HSP en burn-out coaching en therapie.

Eindelijk iets wat helpt. Ik zal waarschijnlijk altijd iemand blijven die zich druk kan maken over dingen, maar het is echt veel minder en ik kan weer genieten van dingen.

Veronika, HSP en burn-out coaching en therapie.

Ik heb beter leren luisteren naar mijn eigen gevoel. Ik overdenk zaken minder en laat mijn gevoel bepalen of iets wel of niet goed voor me is. Ik ben milder voor mezelf. Ik gun mezelf meer.

Ik heb geaccepteerd dat niet hetzelfde hoef te zijn als iedereen. Voorheen ontkende ik mijn hooggevoeligheid, nu accepteer ik dat ik van bepaalde zaken sneller moe word. Doordat ik het accepteer kan ik er beter mee omgaan en kan ik dingen inzetten die me helpen.

Ik heb veel nieuwe ideeën en inspiratie. 

Samira, HSP en burn-out coaching en therapie

Begeleiding zonder nonsens of medicalisering. Maar toch bijzonder door de diverse methodieken zonder zweverig te worden. Dat is wat ik waardeer, kan volgen en kan uitleggen.

Karin, HSP coaching en therapie.

Mijn hulpvraag was dat ik met meer energie uit mijn werk wilde thuiskomen en niet langer wilde blijven doen wat niet bij mij past. Weer genieten van de vrije tijd, mijn emotionele en intuïtieve intelligentie verder ontwikkelen en mijn hooggevoeligheid inzetten als kracht. Dat  kan ik nu.

Marijke, HSP en burn-out coaching therapie.

Een 9, voor een fijne persoonlijke en open begeleiding, waarmee ik op een heel natuurlijke manier weer in verbinding gekomen ben met mezelf en mijn omgeving en een duidelijker zicht heb op “hoe” ik wil leven in plaats van “waar” ik naar toe ga.

Caroline, HSP en burn-out coaching en therapie.

Tijdens de kennismaking wist ze meteen al dingen op hun plek te krijgen, wat me vertrouwen gaf dat zij de juiste persoon was voor mijn hulpvraag.

Margo heeft een prettige, rustige uitstaling, waarin de oprechte wil om je te helpen altijd doorschemerd. Ze luistert en voelt heel goed (naar) wat je nodig hebt.

Elisabeth, HSP en burn-out coaching en therapie.

Een vriendelijke open en inspirerende coach die snel schakelt en inhaakt op de (blijvende) oplossingen voor je problemen.

Carry, HSP en burn-out coaching en therapie.

Op een moment dat ik door o.a. hoge werkdruk een erg negatief zelfbeeld had, werd ik geattendeerd op Inspireer. De informatie op de website gaf me een goed gevoel. Margo heeft dit helemaal waar gemaakt. Ik zit weer beter in mijn vel, omdat Margo mij heeft laten zien dat ik veel kwaliteiten bezit. Ik heb ook in spiritueel opzicht geleerd hoe ik met negatieve werkdruk kan omgaan. Ik zie de toekomst weer zonnig in!

Diana, HSP en burn-out coaching en therapie.

Zij heeft orde weten te scheppen in de chaos van mijn denken en handelen. Daardoor is er duidelijkheid ontstaan en rust.

Dymphie, HSP en burn-out coaching en therapie.

Ik dacht mijzelf behoorlijk goed te kennen, maar nu ken ik mijzelf nog beter. Ik heb bij Inspireer hard gewerkt, maar kwam altijd met meer energie of meer ontspannen thuis. Dingen die ik heb geleerd pas ik nog steeds toe of ik ben mij er nog steeds van bewust. Bovendien heb ik het idee dat de verandering die door Margo is aangezwengeld niet is opgehouden na de laatste afspraak. Ik ben mij bewust van de ontwikkeling die ik nog elke dag door maak.

Floor, HSP en burn-out coaching en therapie.

8.7

Meer rust in mijn hoofd en ontspannender de dag door

Het waren erg prettige sessies, waarbij ik heel veel nieuws heb geleerd. Ik heb veel verschillende tools meegekregen welke ik kan toepassen in het dagelijks leven. Ik merk dat ik lekkerder in mijn vel zit, meer kan genieten en meer energie over heb.
Tilburg

Een fijn coachtraject passend bij jouw eigen behoeften

Het gratis intakegesprek was heel fijn om te kijken of het bij me paste. In eerste instantie het coachtraject niet aangegaan vanwege persoonlijke redenen, maar na een tijdje toch opnieuw contact opgenomen omdat ik er een heel goed gevoel bij had. Margo is heel vriendelijk en rustig en kijkt echt samen met je wat er bij je past. Ik heb de gesprekken als heel fijn ervaren en de opdrachten en oefeningen hebben me echt geholpen bij mijn hoog sensitiviteit. Haar eigen ervaring als hoog sensitief persoon is echt een meerwaarde door veel herkenning. Kortom, echt een aanrader!
Goirle

Fijn en leerzaam traject!

Veel tips en informatie gekregen, het was fijn om door Margo begeleid te worden. Daardoor heb ik meer inzicht gekregen in het HSP-zijn.
Anoniem

Ervaring rijker

Na de consulten heb ik geleerd om juist om te gaan met alle prikkels. Privé en werk. Zo fijn!
Tilburg

Rustgevende coach die maatwerk levert bij burn-out klachten

Margo is een geweldige coach met een rustgevende stem. Begrijpt jouw burn-out klachten en levert maatwerk. Ik sta sterker in mijn schoenen nu dat ik weet wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daar mee kan omgaan. Echt een aanrader!
Tilburg

Sensitiviteit en werk

Wil jij rust, energie, zingeving en inspiratie? 
De eerste hulp krijg je gratis met dit e-book.
Sensitiviteit en werk geeft je inzicht en tips.
In PDF formaat, geschikt voor PC en tablet. 

Veelgestelde vragen

Een afspraak en dan?
Je begint bij Inspireer altijd met een verkennend gesprek.

Dit gesprek is gratis.
Heeft een waarde van € 150,00

Tijdens de kennismaking 
• vertel je je huidige situatie en geef je aan waar je niet tevreden over bent, of wat je juist wel wilt.
• ervaar je hoe ik werk, ik doe een korte oefening met je.
• aan het eind van het gesprek krijg je een voorstel hoe de begeleiding er in grote lijnen uit zal zien. Afhankelijk van je doel, wordt een traject van meerdere sessies voorgesteld. 

Daarna besluit jij of je met Inspireer aan de slag wilt. 
En ik besluit of ik met je kan werken, eventueel verwijs ik je door.
Als je kiest voor Inspireer ontvang je een offerte voor jouw traject. Na jouw akkoord maken we snel de eerste afspraak.

Wat doet Inspireer voor mij?

Inspireer
• Loopt een kort stuk met je mee. In een tijd waarin je behoefte hebt aan verandering en meer persoonlijke kracht. Tijd voor rust, stilte en oprechte betrokkenheid.

• Werkt met jou op geïntegreerde wijze aan ontspanning, bewustwording en acceptatie zodat je meer ruimte krijgt voor verandering.

• Opent je hart zodat je meer jezelf kunt zijn, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

• Inspireert je, werkt resultaatgericht, stimuleert je tot zelfstandigheid.

+ van coach / therapeut

Een coach / therapeut benadert jou als geheel, jouw lichaam en geest zijn één, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Als coach /therapeut heb ik meerder ingangen om met je te werken. 

• Bij lichaamswerk hoeven we niet in het verleden te graven, jouw ‘lichaamswijsheid’ weet welke spanningen jij los kan laten. We krijgen sneller toegang en kunnen grotere stappen in jouw ontwikkeling zetten.

• Door mindfulness kan je je makkelijk focussen op wat er nu speelt, is. Je wordt je bewuster, vergroot je Bewustzijn. 

Tekenen is een fijne manier contact te maken met je onderbewuste en op die manier inzicht te krijgen en verandering in te zetten.

• In gesprekken krijg jij jouw vraag scherp, leer je de taal die je nodig hebt om zaken te veranderen.

Hoe ziet een sessie er uit?

“Begeleiding zonder nonsens of medicalisering. Maar toch bijzonder door de diverse methodieken zonder zweverig te worden. Dat is wat ik waardeer, kan volgen en kan uitleggen.” Karin

Inspireer werkt oplossings- en resultaatgericht, energetisch en holistisch.
De manier waarop Inspireer, Margo werk ligt niet vast. 
Ze werkt intuïtief, voelt wat je nu nodig hebt. Wat je nu verder brengt.

Margo begeleid je met die technieken waarin ze sterk is.
Die technieken versterken elkaar en geven jou snel resultaat.

De inspireer ingrediënten…

ACT (acceptance en Commitment therapy)
NLP (neuro-linguistisch programmeren)
Kernkwaliteiten
Mindfulness
Hartcoherentie
Kerntransformatie
Hypnose
Werken met beelden 
Biodynamische craniosacraal therapie 
Energiewerk

Gemengd met
Hooggevoeligheid 
Gezond verstand 
en haar ervaring

de verhouding aangepast aan jouw smaak.

meer …

Heb jij nog vragen?
Wil jij graag meer praktische informatie? De meest gestelde vragen heb ik voor jou bij elkaar gezet. 
Vind jouw antwoorden hier of stel je vraag rechtstreeks.

Wil je meer weten? Wil jij ervaren?
Maak kennis in een verkennend gesprek en ervaar of inspireer bij je past.
Dat gesprek is gratis.

Voordelen

Voor vrouwen en mannen

Veel HSP coaches werken alleen met vrouwen. Inspireer werkt juist ook met mannen.

1-op1 aandacht

Meeste HSP’s hebben moeite met groepen. Inspireer coacht je met echte aandacht, alleen gericht op jou.

Snel aan de slag

Verkennend gesprek  binnen 2 dagen, of zo snel het jou schikt.  

Werk jij overdag?  Je kunt ook in de avond terecht voor sessies.

Praktisch en snel

Wat heb jij nu nodig om te gaan doen wat jij wilt doen en te zijn wie jij wilt zijn.
Geen onnodig gegraaf, wel praktisch jouw vragen en problemen aanpakken op een manier die bij jou past.
In 2-3 maanden* ben je “bewust sensitief” 
In 4-6 maanden* ben je “uit je burn-out” * gemiddeld benodigde tijd.

Blijvende ondersteuning

Blijf aandachtig, maak er je leefstijl van. Mijn.inspireer.nl helpt je daarbij.

Ontmoet andere sensitieve mensen, Sensitief Open Ontmoeting, iedere eerste zaterdag van de maand.

Opdrachtgevers

Particulieren

Vanaf 2004 heb ik, Margo, met ruim driehonderd particulieren mogen werken.

Hun ervaringen kom je tegen op deze site, inspireer.nl

Onderwijs

Akademie St. Joost; Avans; Fontys; Kanteel Kinderopvang; Markenhage College; Mill Hill College; NHTV; RBOB De Kempen; de Rooi pannen; ROC West-Brabant; SBK; Tilburg University; Zoomvliet College

Gemeentes

ABG Organisatie; Baarle-Nassau; Breda; Goirle; Helmond; Oisterwijk; Tilburg; Weert; Woudrichem

Zorg

Amarant; Amphia ziekenhuis; Arkin; ASVZ; COA; Jeugdbescherming Den Bosch; Koninklijke Visio; Lunetzorg; Novadic Kentron; Revant; Service Bureau kinderopvang; Stichting Prisma; Veilig Thuis Midden Brabant; Verbeeten Instituut

Zakelijk

Achmea; Adimec; AGC Nederland; Aiguille; Axis sport; Cap Gemini, Cardan; CNV; Delft profielen; Fei; Fuji; Fundeon; Haans deuren; Het Pon; Hudson; Jongens Xmas; Ministerie van Justitie; Monuta; Palet; Renewi; SineFuma; Staatvast; Sterc bv; Thermo Fisher Scientific; TwiceIT training; Uitgeverij Zwijssen; Van Eijck; Van Oirschot + Van Ginhoven; Waterschap Brabantse Delta; Woonpartners; UWV; meerdere Zelfstandig Professionals ZZP.


Margo Vermolen, InspireerMargo Vermolen, 
senior HSP en burn-out coach  en therapeut, Tilburg-Goirle.

Sinds 2004 werk ik als coach en therapeut. Met de ervaring opgedaan in werk en kennis verworven uit vele opleidingen heb ik een unieke methode ontwikkeld, die snel resultaat geeft en cliënten inspireert. 

Wil je dit zelf ervaren?

Maak kennis in een gratis verkennend gesprek.
En ervaar zelf of Inspireer, Margo bij jou past.

Contact

Inspireer
Margo Vermolen
Hoge wal 95
5053AP GOIRLE
regio Tilburg

margo@inspireer.nl
06 288 285 98 

Ontvang het gratis e-book

inspireer, sensitiviteit en werk, boekcover