Cliënten zeggen

cliënten zeggen

Naar aanleiding van informatie op website heb ik gekozen voor Margo. De naam “Inspireer” sprak mij aan, want het was inmiddels wel lang geleden dat ik echt geïnspireerd was en het uitgangspunt dat gevoeligheid gebruikt kan worden als kracht.

Ik was moe van alle bordjes in de lucht houden; Gezin/huishouden / ouders (gezondheid) / baan –> inhoud, uren en resultaten. Alles onder controle houden. Ik was zeer emotioneel (niet handig in zakelijke gesprekken); geblokkeerd, zowel in contact met mijn omgeving, communicatief als creatief. En vol, moe en uitgeblust en een kort lontje.

Nu ligt mijn lat lager, ik “moet” minder en minder perfect (goed =goed genoeg); minder alles beredeneren/rationaliseren meer (lichamelijk) ervaren; minder doordenderen en vaker stilstaan. Ik ben meer in balans en steviger, wel gevoelig maar minder emotioneel; minder chaos in mijn hoofd, meer rust en meer energie; makkelijker voor mezelf en mijn omgeving.

Ik was zelf zo gewend alles te bedenken, dat ik het heel moeilijk vond om te voelen. Doordat Margo invoelt voelde ik mij gesterkt in hetgeen ik zelf ervoer. De oefeningen/behandeling op energetisch niveau hebben mijzelf ook het meeste gebracht.

Margo is een warme, invoelende persoonlijkheid die mij op nuchtere en professionele wijze heeft begeleidt naar het loslaten van mijn streven naar perfectie en controle en het terugvinden van mijn kracht en mijn “zijn”.

Mail Caroline

uit je burn-out PRO, 10 sessies

Ik had het gevoel dat mijn “probleem” veroorzaakt zou zijn door burn-out klachten en overgevoeligheid. Margo profileert zich op beide punten.

Ik lag wakker met de vraag of alles wel zou afkomen; of ik alleen in staat zou zijn, om de verwachtingen waarvan ik dacht dat men ze zou hebben, wel zou kunnen waarmaken. Ik had last van nervositeit, onzekerheid, slapeloosheid, boosheid, gebrek aan creativiteit en daadkracht, moeheid.

Nu heb ik rust en zelfvertrouwen. De oefeningen voor hartcoherentie pas ik zelf succesvol toe. Meer creativiteit en daadkracht in mijn werk.

De begeleiding vond ik goed, en professioneel. Sterk vond ik de oefeningen voor hartcoherentie en meditatie. De gevolgen waren vrijwel direct voelbaar en daardoor indrukwekkend. Margo is vooral een coach die vanuit haar eigen ervaringen veel indruk heeft achtergelaten. Ook haar humor en relativeringsvermogen zijn prettig. De wijze waarop het voor mij heeft geholpen, hartcoherentie, meditatie en energetisch heeft voor mij een nieuwe wereld geopend. Daarom was het vooral voor mij in mijn creatieve vak erg boeiend. De gesprekken die we hadden waren zeer de moeite waard.

mail Gijs

uit je burn-out PRO, 5 sessies

Ik vind Margo een zeer kundige coach. Vanuit verschillende invalshoeken heeft ze mij begeleid wat voor mijn persoonlijke ontwikkeling veel heeft opgeleverd. Vooral dit aspect heeft ervoor gezorgd dat ik in de begeleiding verrast werd. Als psycholoog/orthopedagoog, bekend met een aantal coaching technieken heeft dit ervoor gezorgd dat ik zelf buiten mijn eigen kaders kon stappen (letterlijk).

Ik heb het gevoel gehad dat Margo en ik echt samen hebben gewerkt aan mijn ontwikkeling. Mijn beoordeling is dus zeer positief.

Ik heb een collega doorverwezen voor een intakegesprek. In deze aanbeveling heb ik vooral benadrukt hoe warm, persoonlijk en vernieuwd Margo je begeleid. Vooral het buiten de kaders, verrast worden heeft bij mij zeer succesvol gewerkt.

mail Anette

sensitief en krachtig PRO, 10 sessies

Opdrachtgevers

8,7 waardering

Particulieren

Coaching Nederland

Onderwijs   
Akademie St. Joost; Avans; Fontys; Kanteel; Markenhage College; Mill Hill College; NHTV; de Rooi pannen; ROC West-Brabant; Tilburg University; Zoomvliet College

Gemeentes 
ABG Organisatie; Baarle-Nassau; Goirle; Oisterwijk; Tilburg; Weert; Woudrichem

Zorg
Amarant; Amphia ziekenhuis; Arkin; ASVZ; COA; Jeugdbescherming Den Bosch; Koninklijke Visio; Lunetzorg; Novadic Kentron; Revant; Service Bureau kinderopvang; Stichting Prisma; Verbeeten Instituut

Zakelijk 
Adimec; AGC Nederland; Axis sport; Cap Gemini, Cardan; CNV; Delft profielen; Fei; Fuji; Het Pon; Jongens Xmas; Ministerie van Justitie; Monuta; Palet; Twice; Uitgeverij Zwijssen; SineFuma; Sterc bv; Van Eijck; Waterschap Brabantse Delta; Woonpartners: UWV

 

 

Beroepsvereniging

 

NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

 

Inspireer, Margo Vermolen 1215

Margo Vermolen, 
HSP, vermoeidheid, burn-out coach  en therapeut, Tilburg-Goirle.

Sinds 2004 werk ik als coach en therapeut. Met de ervaring opgedaan in werk en kennis verworven uit vele opleidingen heb ik een unieke methode ontwikkeld, die snel resultaat geeft en cliënten inspireert. 

 

ga naar HSP COACHING  BURN-OUT COACHING  THERAPIE  Inspireertips  over Inspireer   contact

 

Gratis kennismaken

Wil je graag een verkennend gesprek?
Ons eerste gesprek is gratis.
Jij krijgt je vraag scherp
en ervaart hoe Margo werkt.
Het gesprek duurt 60-90 minuten.

Ik wil nu een afspraak maken.