NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren

NLP ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren is een manier om oude patronen – waar je in vastloopt – los te laten. Je krijgt meer ruimte en vrijheid om te zijn zie je wilt zijn.

In je dagelijkse gang van zaken handel je vaak onbewust. Dat is ook noodzakelijk, je kunt onmogelijk alles bewust doen. Sommige automatische handelingen, patronen werken op een bepaald moment niet meer goed. Ze passen niet meer in de situaties waar je nu bent. Je raakt geëmotioneerd of boos op momenten waarop jij dat niet vindt passen.

We bekijken die ineffectieve patronen en laten ze los. Jij vindt nieuwe wegen om je doelen te bereiken.

NLP is een systeem van krachtige communicatiemethoden en effectieve denktechnieken waarmee de kwaliteit van je communicatie aanzienlijk verbetert. Het zorgt ervoor dat je meer en betere keuzemogelijkheden tot je beschikking krijgt. NLP is een methode om je denken, voelen en doen te begrijpen en effectief te veranderen.

"Ik heb mijn leven weer terug…"
Lotje
HSP en burn-out coacing en therapie
Video afspelen

Wil jij dit zelf ervaren?

Maak kennis in een gratis verkennend gesprek.
En ervaar zelf of Inspireer, Margo bij jou past.

Wat maakt Inspireer, coach Margo, speciaal?

√  Ontspant

“Blij dat ik nu weet hoe ik mezelf in de ‘uit-stand’ kan krijgen, weet hoe ik kan ontspannen. Uit mijn hoofd en in mijn lijf.”

Monique, HSP en burn-out coaching

√Opent je hart

“Hartcoherentie, meditatie en energetisch heeft voor mij een nieuwe wereld geopend. Daarom was het vooral voor mij in mijn creatieve vak erg boeiend.”

Gijs, HSP en burn-out coaching

√  Inspireert

“Margo heeft mij op nuchtere en professionele wijze begeleidt naar het loslaten van mijn streven naar perfectie en controle en het terugvinden van mijn kracht en mijn ‘zijn’.”

Caroline HSP en burn-out coaching PRO

Ben je hoogsensitief of heb je een burn-out?

“Mijn drukke werkplek overprikkelt me.”
“Groepen komen teveel binnen.”
“Ik ben snel geëmotioneerd, moe.” 

“Ik zit stuk en ik ben moe.”
“Ik voel me niet fit, slaap slecht.”
“Ik heb onrust in mijn hoofd en lijf.”

Wil je Inspireer zelf ervaren?